Menu
Your Cart

Brood

De echte Nederlandse zachte broodjes en puntjes bestellen en leveren in Oostenrijk. Diepbevroren geleverd in geheel Oostenrijk

Merk: Bolletje Model: Bolletje fries roggebrood - 500 gram
Bolletje fries roggebrood - 500 gram..
€ 3,03
Excl. tax:€ 2,75
Merk: Kamstra Model: doos broodjes
Doos met 32 witte hamburgerbroodjes...
€ 20,72
Excl. tax:€ 18,84
Merk: Koopmans Model: koopmans-mix-volkorenbrood
Mix voor volkorenbrood. Bak je Nederlandse volkorenbrood in Oostenrijk!De mix bevat al gist, zelf alleen nog boter en water toevoegen.Een pak is voldoende voor een brood. De mix is geschikt voor bereiding van het brood in de broodbakmachine of oven...
€ 2,79
Excl. tax:€ 2,54
Merk: Koopmans Model: koopmans-mix-waldkornbrood
Mix voor Waldkorn brood . Bak je Nederlandse Waldkorn brood in Oostenrijk!De mix is al compleet, zelf alleen nog water toevoegen.Een pak is voldoende voor een brood. De mix is geschikt voor bereiding van het brood in de broodbakmachine of oven...
€ 3,20
Excl. tax:€ 2,91
Koopmans mix voor waldkorn brood    (houdbaarheidsdatum 12-04-2024)
Aanbieding Let op: Too good to go product ! OP = OP
Merk: Koopmans Model: koopmans-mix-waldkornbrood
Mix voor Waldkorn brood . Bak je Nederlandse Waldkorn brood in Oostenrijk!De mix is al compleet, zelf alleen nog water toevoegen.Een pak is voldoende voor een brood. De mix is geschikt voor bereiding van het brood in de broodbakmachine of oven...
€ 2,40 € 3,20
Excl. tax:€ 2,18
Merk: Koopmans Model: koopmans-mix-wit-brood
Mix voor wit brood . Bak je Nederlandse wit brood in Oostenrijk!De mix bevat al gist. Zelf alleen nog wat boter en water toevoegen.Een pak is voldoende voor een brood. Ook lekker om pizza of vlaai mee te maken.De mix is geschikt voor bereiding van het brood in de broodbakmachine ..
€ 2,49
Excl. tax:€ 2,26
Model: Krentenbollen - 6 stuks
KrentenbollenZak met 6 stuks*** wordt diepbevroren afgeleverd ***..
€ 3,31
Excl. tax:€ 3,01
Merk: Jumbo vd Hanos Model: doos 20 stuks
Doos met 20 saucijzenbroodjes    ..
€ 26,33
Excl. tax:€ 23,94
Merk: Jumbo vd Hanos Model: zak5saucijzenbroodjes
5 saucijzenbroodjes    *** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 8,28
Excl. tax:€ 7,53
Merk: Kamstra Model: zak8wittepuntjes
De echte zachte witte puntjes uit Nederland! Heerlijk zacht wit brood. Voorgesneden.Lekker met bijvoorbeeld een kroket of frikandel. Of natuurlijk met hagelslag!Zak met 8 witte puntjes..
€ 5,68
Excl. tax:€ 5,16
Merk: Kamstra Model: doos32wittepuntjes
De echte zachte witte puntjes / kadetjes uit Nederland! Heerlijk zacht wit brood. Voorgesneden.Lekker met bijvoorbeeld een kroket of frikandel. Of natuurlijk met hagelslag!Doos met 32 witte puntjes. *** Diepvries *** ..
€ 18,56
Excl. tax:€ 16,87
Worstenbroodjes - 5 stuks
Aanbieding
Model: zak5worstenbroodjes
Worstenbroodje a 95 gramVerpakking met 5 stuks*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 11,13
Excl. tax:€ 10,12
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.