Menu
Your Cart

Kleinverpakking

Kleinverpakking met Hollandse snacks. 

Lekker om uit te proberen of om te combineren met andere snacks!

Model: zak6worstenbroodjes
Worstenbroodje a 80 gramVerpakking met 6 stuks*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 7,50
Excl. tax:€ 6,82
Merk: Elite snacks Model: zak5bamischijven
Bamischijf met huisgemaakte mie en rijk gevuld met stukjes varkensvlees en groenten.5 stuks per verpakking*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 7,50
Excl. tax:€ 6,82
Bitterballen - 20 stuks Bitterballen - 20 stuks
Aanbieding
Merk: Elite snacks Model: zak20bitterballen
De echte Hollandse rundvlees bitterballen in Oostenrijk. Verpakking met 20 stuks*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 6,50 € 7,50
Excl. tax:€ 5,91
Frikandellen - 8 stuks Frikandellen - 8 stuks
Aanbieding
Merk: Jumbo Model: zak8frikandellen
Hollandse frikandellen in Oostenrijk te koop. Heerlijk met een beetje mayonise, als frikandel speciaal met mayo, curry en uitjes of lekker een broodje frikandel! Verpakking met 8 frikandellen*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vri..
€ 6,50 € 7,50
Excl. tax:€ 5,91
Merk: Ad van Geloven Model: zak5garnalenkroketten
Ad van Geloven Garnalenkroketten met een ragout van Noordzeegarnalen leverbaar in Oostenrijk.5 stuks per verpakking*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 7,50
Excl. tax:€ 6,82
Merk: Elite snacks Model: zak5goulashkroket
Goulash kroket met 20% rundvlees en een heerlijke goulash kruidenmix. Verpakking met 5 stuks*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 7,50
Excl. tax:€ 6,82
Merk: Jumbo Model: zak10hamburgers
Voorgegaarde hamburgers. Lekker makkelijk te bereiden op de barbecue, in de pan, oven of frituur.Lekker op een broodje of bij de friet!Verpakking met 10 hamburgers*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpa..
€ 7,50
Excl. tax:€ 6,82
Kaassoufle - 8 stuks Kaassoufle - 8 stuks
Aanbieding
Merk: Jumbo Model: zak8kaassouffle
Kaassoufle, goed gevuld met kaas in een lekker korstje. Verpakking met 8 kaassoufles*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 6,50 € 7,50
Excl. tax:€ 5,91
Merk: Van Dobben Model: zak4kalfskroket
Kalfsvleeskroketten  4 stuks per verpakking*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 7,50
Excl. tax:€ 6,82
Kipcorn - 5 stuks Kipcorn - 5 stuks
Aanbieding
Merk: Jumbo Model: zak5kipcorn
Snack van kippenvlees in een knapperig korstje van cornflakes. Kipcorn / KipstickVerpakking met 5 kipcorns*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 6,50 € 7,50
Excl. tax:€ 5,91
Kroketten - 8 stuks Kroketten - 8 stuks
Aanbieding
Merk: Elite snacks Model: zak8kroketten
De echte Hollandse rundvlees kroketten in Oostenrijk. Verpakking met 8 kroketten*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 6,50 € 7,50
Excl. tax:€ 5,91
Merk: Beckers Model: zak3kiploempia
Verpakking met 3 kiploempia's    Ook geschikt voor bereiding in de oven..
€ 7,50
Excl. tax:€ 6,82
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 21
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.